Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
limetka81... dobra wiadomosc dla ciebie. juz slaba silna wola w zupelnosci wystarczy. jezyka norweskiego nauczysz sie w miesiac (patrz strona glowna mn.)
malo tego.w przygotowaniu jest wersja do nauki jezyka chinskiego pt:
'nie potrzeba tygodnia calego,by nauczyc sie chinskiego'
a kuku!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
gosia b
(flower_power1)
Wiking
limetka81 , dzieki za informacje. wkoncu moze sie przyloze do nauki, bo na kursy nigdy nie ma czasu. wieczne czlowiek zapracowany. pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wiking
limetka81 jestes wielka
ja polecam jeszcze slownik mini norsk-polsk visuell ordbok kosztuje 169kr
i można ją znalesc tu: www.libris.no//index.php?=display.search
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
Nie mogę otworzyć norweskiego dla dzieci Jest zapisane w jakimś windvd i nie chce się otworzyć. Jak próbuję w innym programie otworzyć multimedialnym to też nie idzie. Ja się kompletnie na tym nie znam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
ten kurs jest spakowany. musisz go najpierw rozpakować winrarem. znajdziesz ten program również na chomiku w folderze PROGRAMY. jak pobierzesz winrara to klikasz prawym przyciskiem myszki na kurs i pokaże ci sie napis wypakuj tutaj. klikasz na to i ci się wypakuje. jak wejdziesz do folderu to ikona z książką jest kursem norweskiego dla dzieci. pozdrawiam i mam nadzieję że o to chodziło bo jak nie to ja nie wiem o co i może ktoś inny będzie wiedział.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Nowicjusz
Dzięki limetka, o to mi chodziło
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
to się cieszę że pomogłam pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
przypominam że hasło wciąż aktualne na www.chomikuj.pl/limetka81 hasło to słowo kuku pisane małymi literami. dużo kursów norweskiego i wciąż dostaję info na pw że są bardzo przydatne więc zachęcam wszystkich którzy chcą się uczyć do pobieramia. mam tam równiesz kurs dla dzieci jak by ktoś chciał. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
niedługo postaram się wrzucić coś nowego na chomika a póki co zapraszam po materiały które już się tam znajdują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Witaj Limetko

Bylam na twojej stronie - chomiku - i sciagnelam jeden plik , zeby zobaczyc jak to wyglada i rzeczywiscie to bardzo fajny material dla poczatkujacych polakow
Mam nadzieje, ze znajdzie sie wielu zwolennikow nauki norweskiego , bo to na pewno ulatwia codzienne zycie i daje wieksze mozliwosci w znalezieniu dobrej pracy
Ja tez postaram sie wrzucic cos do czego nie ma dostepu w podrecznikach szkolnych i kursach

Pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok